Blog

Cilët klientë duhet të vlerësosh?

Pa Komente

Shpesh herë shohim që bizneset bëjnë oferta për të fituar klientë të rinj. Si shembull, mund të jenë paketat preferenciale të telefonisë apo internetit që kompanitë ofrojnë për klientët që vijnë nga konkurentët. Por ka qindra raste të ngjashme. Sa e drejtë është kjo gjë në sytë e një klienti që ka 10 vite apo më shumë me kompaninë tënde, por nuk i merr dot mundësi të tilla?

Hapet grupi i Komunitetit Bid!

8 Komente

Kemi vendosur të hapim një grup në Telegram, ku secili anëtar i komunitetit Bid të ketë mundësi të njihet, të diskutojë dhe të ndihmojë njëri-tjetrin.

Një fjalë për t’u shmangur

Pa Komente
Një nga fjalët që shoqëron më shpesh çmimin e një produkti është fjala “vetëm”. E keni parasysh besoj.  Ky set tenxheresh kushton vetëm 90 euro. Ky apartament afër liqenit kushton…

Vlera e jetës

Pa Komente
Shumicën e kohës presim. Presim në semafor. Presim në rradhën e supermarketit. Presim të na vijë ajo porosia online. Presim të fillojë programi i preferuar. Presim të vijë Viti i…

Koha për të ndryshuar?

Pa Komente

Ndoshta ka ardhur momenti që të ndryshojmë. Mund të humbasim brenda ditës punën, makinën, shtëpinë, por të gjitha këto mund t’i rekuperojmë pas disa muajsh. Por kohën…

Menu