Hapet grupi i Komunitetit Bid!

8 Komente

Kemi vendosur të hapim një grup në Telegram, ku secili anëtar i komunitetit Bid të ketë mundësi të njihet, të diskutojë dhe të ndihmojë njëri-tjetrin.

Menu