Çfarë ka rëndësi në reklamat tuaja?

Pa Komente
Statistikat e reklamave që bizneset bëjnë në rrjetet sociale, kanë ndryshuar mënyrën se si matet kthimi i investimeve në marketing. Nësë për reklamat në banera, tv apo radio, nuk ka…

Cilët klientë duhet të vlerësosh?

Pa Komente

Shpesh herë shohim që bizneset bëjnë oferta për të fituar klientë të rinj. Si shembull, mund të jenë paketat preferenciale të telefonisë apo internetit që kompanitë ofrojnë për klientët që vijnë nga konkurentët. Por ka qindra raste të ngjashme. Sa e drejtë është kjo gjë në sytë e një klienti që ka 10 vite apo më shumë me kompaninë tënde, por nuk i merr dot mundësi të tilla?

Një fjalë për t’u shmangur

Pa Komente
Një nga fjalët që shoqëron më shpesh çmimin e një produkti është fjala “vetëm”. E keni parasysh besoj.  Ky set tenxheresh kushton vetëm 90 euro. Ky apartament afër liqenit kushton…

Trendi i fundit i Giveaway-ve, një biznes më vete

1 Koment

Edhe pse fokusi gjithmonë ka qenë për të rritur ndjekësit dhe jo për të dhuruar diçka që realisht e ndjen, tani gjërat janë bërë shumë më rëndë. Giveaway-t nuk po përdoren për të fituar ndjekës, por për të fituar edhe lekë.

markat

Rëndësia dhe vlera e markës

Pa Komente
Çfarë është? Marka (apo siç njihet nga anglishtja “Brand”) është identiteti i një biznesi, produkti, apo shërbimi. Gabimisht mund të mendohet se marka është thjesht një emër, por nuk është…
Menu