Një urim ndryshe!

Pa Komente
Ka lloj lloj urimesh të bukura që njerëzit i drejtojnë çdo datë 31 dhjetor njëri-tjetrit. Ka gjithashtu mijëra ëndrra, dëshira dhe objektiva që ne i vendosim vetes si qëllim për…

Vlera e jetës

Pa Komente
Shumicën e kohës presim. Presim në semafor. Presim në rradhën e supermarketit. Presim të na vijë ajo porosia online. Presim të fillojë programi i preferuar. Presim të vijë Viti i…

Koha për të ndryshuar?

Pa Komente

Ndoshta ka ardhur momenti që të ndryshojmë. Mund të humbasim brenda ditës punën, makinën, shtëpinë, por të gjitha këto mund t’i rekuperojmë pas disa muajsh. Por kohën…

Synime perfekte në 2021?

2 Komente

Erdhi edhe njëherë koha kur të gjithë bëjmë një listë në mendjen tonë për gjërat që duam të arrijmë vitin që vjen. Për të përmbushur diçka, ose për të hequr dorë nga diçka. 
Por si duhet të jetë një listë perfekte synimesh?

Largimi i stresit me 3 hapa

Pa Komente
Në këtë postim do të shkruaj disa gjëra mbi mënyrën se si mund të menaxhohet stresi, duke marrë shkas nga kërkesa e një lexuesi. Megjithëse kjo fushë është shumë e…
Menu