Distribucioni

Distribucioni


 

Ka dy mënyra për të patur gjendje produktet. Prodhimi ose blerja. Por hapi i rradhës është vendosja e mënyrës për të çuar produktet tek konsumatori (përdoruesi final), që mund të jetë biznes ose individ. Ka shumë vendime logjistike që duhet të merren në këtë proces. A duhet të gjeni kompani të tjera që të bëjnë shpërndarjen për ju (distributorë)? A duhet të investoni në automjete për të bërë shpërndarje? Cila është mënyra më e përshtatshme e realizimit të shpërndarjes, duke e ballafaquar edhe me mbarëvajtjen e shitjeve?

Bid ju jep përgjigjet e duhura falë përvojës në çështje të tregtisë dhe distribucionit në gjithë Shqipërinë. Do t’ju këshillojmë në mënyrë të tillë që me investimin më të vogël të mundshëm të merrni rezultatet maksimale. Do t’ju tregojmë strategjitë më efektive të marrëveshjes me distributorët, organizimit të ekipeve të shpërndarjes dhe mbi të gjitha cila është mënyra më e mirë e përdorimit të këtyre burimeve për arritjen e objektivave të kompanisë tuaj.

Partnerë në sukses!


1

Bashkëpunime
1

Projekte
1

Zgjidhje

Artikuj të Distribucion


Gati për të dërguar biznesin tuaj në një tjetër nivel?

Menu