1. Kreu
  2. /
  3. Libra
  4. /
  5. “Çliro idetë e biznesit” nga Bid

“Çliro idetë e biznesit” nga Bid

2.79

Çliro idetë e biznesit është një libër (ebook) jo i gjatë dhe jo i lodhshëm, që premton t’ju jap një metodë konkrete përmes të cilës çdo kush mund të arrijë ide biznesi që mund të mos ketë menduar më parë. Ju hap horizonte të reja dhe ju vendos në shinat e duhura për hapat e parë drejt suksesit.

Kujdes: Edhe pse i shkurtër, libri nuk duhet përfunduar në një ditë. Do ta kuptoni pse.

Kujdes: Duhet të keni letër dhe laps vazhdimisht pranë, sepse do t’ju duhet të mbani shënime.

Suksese dhe me sa më shumë ide!

Libri blihet vetëm online nëpërmjet faqes së Bid. Për çdo pyetje na kontaktoni në info@bid.com.al

Të tjera

Menu