1. Kreu
  2. /
  3. Evente
  4. /
  5. Nga Zero… tek Suksesi! – 08.02.2020

Nga Zero… tek Suksesi! – 08.02.2020

79.00

Çfarë është Bid Event?

Bid Event do të jetë një mundësi e shkëlqyer për të gjetur idenë e biznesit që keni pritur dhe zbulimin e metodës tonë, metoda Bid, për të çuar biznesin nga ideja tek fillimi i suksesshëm. Mundësi për të ndryshuar shumë nga mendimet që ke për sipërmarrjen dhe për të patur jetën që ke dëshiruar.

  • Cila është ideja më e mirë për ty, në kushtet që je dhe përvojën që ke?
  • Pse të gjesh një ide, kur mund të zgjedhësh mes disa ideve?
  • Rruga e duhur hap pas hapi që duhet të ndjekësh deri në hapjen e biznesit?
  • Cilat janë taktikat më të mira të marketingut dhe shitjeve për biznesin tënd?

S’ka stok

Të tjera

Nuk ka për momentin

Menu