Krijim Aplikacione Mobile

Krijim Aplikacione Mobile


 

Nëse keni një biznes dhe doni të krijoni një aplikacion për sistemet e smartphoneve Android apo iOS, jeni në vendin e duhur. Ideja juaj kthehet në realitet me ekipin tonë të zhvilluesve të aplikacioneve. Mendoni në sa shumë mënyra mund ta përdorni një aplikacion për të qenë më pranë me klientët, për t’i dërguar njoftime në kohë reale, për të publikuar produkte të reja, oferta dhe një pafundësi idesh promovuese.

Gjithashtu, me një ide të mirë, mund të ktheheni në milionerë brenda pak kohe. Nuk duhet të keni aspak njohuri teknike sepse ato i mbulon ekipi ynë. Ju duhet vetëm të gjeni idenë që do të çmendë botën. Instagramin e ri? Whatsapp-in e ri? Çfarë platforme mungon në tregun shqiptar dhe atë botëror? Konsultohuni me ne për të arritur tek një aplikacion modern dhe me mundësi të pafundme.

Partnerë në sukses!


1

Bashkëpunime
1

Projekte
1

Zgjidhje

Artikuj të Web & Network


Nuk ka ende artikuj nga kjo kategori

Gati për të dërguar biznesin tuaj në një tjetër nivel?

Menu