Zgjidhje Rrjeti

Zgjidhje Rrjeti & IT


 

Ofrojmë projektim, ndërtim dhe mirëmbajtje të rrjeteve kompjuterike për kompaninë tuaj. Qëllimi kryesor për ne është ndërtimi në mënyrë të tillë që të sigurohet se puna nuk do të ketë asnjë ndërprerje. Përveç rrjetit fizik, ofrojmë edhe instalimin dhe konfigurimin e serverave sipas kërkesave të kompanisë, së bashku me kompjuterat dhe të gjithë programet e nevojshme.

Partnerë në sukses!


1

Bashkëpunime
1

Projekte
1

Zgjidhje

Artikuj të Web & Network


Nuk ka ende artikuj nga kjo kategori

Gati për të dërguar biznesin tuaj në një tjetër nivel?

Menu